Jouw Gezondheid

Gezond en fit oud worden… wie wil dat nou niet? Gelukkig ligt dit binnen handbereik. Ook voor jou. Wil jij optimaal gezond worden? FlexHealth helpt je graag.

Een op een

Je kunt pas werken aan een oplossing voor jouw klachten als je weet wat de oorzaak is. Daarom maken we in ons eerste gesprek een tijdlijn van je levenservaringen en klachten. Wanneer en hoe zijn de symptomen ontstaan? En vooral, waarom zijn ze ontstaan?

Lees verder

Functionele geneeskunde & kPNI

Veel mensen ervaren dagelijks lichamelijke en geestelijke klachten die maar niet overgaan. Traditioneel wordt er dan naar de klacht gekeken en krijgt iedereen met dezelfde klacht dezelfde behandeling.

Lees verder

Wat is gezondheid?

Flexibiliteit en gezondheid gaan hand in hand. Hoe flexibeler je bent, hoe meer veerkracht je hebt en hoe gezonder je dus bent. Fysiek én mentaal.

Lees verder

Leefstijl

Onze leefstijl adviezen zijn gebaseerd op kPNI, wat staat voor klinische psych- neuro- immunologie. Dit is een nieuwe wetenschappelijke discipline waarin psychologie, sociologie, neurologie, endocrinologie en immunologie samenkomen.

Lees verder

Bewegen en gezondheid

Zitten is het nieuwe roken! We zitten allemaal veel te veel en dat is slecht voor ons. Gelukkig is de oplossing makkelijker dan afkomen van een rookverslaving.

Lees verder

Voeding en gezondheid

Voeding is van grote invloed op onze gezondheid. Een ongezond dieet is de oorzaak van veel ziektes. Omgekeerd geldt gelukkig hetzelfde: we kunnen voeding inzetten om ziektes te voorkomen en om van ziekte te herstellen.

Lees verder

Stressmanagement en gezondheid

We leven in een tijd waarin alles snel gaat. Er wordt van ons verwacht dat we altijd effectief en productief zijn. Met andere woorden: we staan continu onder druk, zowel lichamelijk als geestelijk.

Lees verder

Coaching

FlexHealth helpt groepen en individuen om op eigen kracht hun zelfgekozen doelen te bereiken. Dit doen we met psychologische, spirituele en communicatieve vaardigheden en technieken.

Lees verder

Acupunctuur

Acupunctuur is de meest traditionele en gangbare alternatieve gezondheidsbehandeling ter wereld. Het maakt deel uit van de traditionele Chinese geneeskunde

Lees verder

Referenties

Lees verder

Samenwerking / Partners

Lees verder