Even voorstellen

Ik ben Marijke Engelbrecht.(1960), getrouwd en trotse moeder van 2 mooie volwassen zonen. De natuur en de bergen hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. Mijn hobby’s zijn dan ook naast mijn werk: koken voor en met anderen, wandelen, fietsen, hardlopen en yoga. Tijdens vakanties ben ik in de bergen te vinden.

In mijn dagelijks leven ………

Werk ik in mijn eigen praktijk als kPNI therapeute, coach, acupuncturiste en fysiotherapeute. Daar ik geloof in preventie, heb ik FlexHealth opgericht, een corporate health consultancy die zich richt op preventieve zorg. Gezondheid geef je door, dat is mijn missie voor komende jaren.

Andere zeggen over mij ………

Dat ik een gedreven vakvrouw ben, een goed luisterend oor heb zonder (ver)oordelen, empatisch, en practice what you preach

Mijn passie voor Intermittent Living …….

Het is zowel therapeutisch als preventief toepasbaar. Ik geef hiermee mensen tools in handen voor zelfzorg.

Diploma’s

En dat brengt mij ………

Ik heb zomer 2019 mogen ervaren wat het mij samen met mijn PNI kennis heeft opgeleverd: een ijzersterke conditie, grote vrijheid en geluk. Rijk voel ik me bij iedere lichamelijke en geestelijke uitdaging! 

Wil je ook ervaren wat Intermittent Living®© en mijn PNI kennis voor je kan betekenen? Ga mee met een van mijn Intermittent Living weken.