Stressmanagement en gezondheid

We leven in een tijd waarin alles snel gaat. Er wordt van ons verwacht dat we altijd effectief en productief zijn. Met andere woorden: we staan continu onder druk, zowel lichamelijk als geestelijk. En helaas: elke vorm van stress maakt de weg vrij voor ziektes. 

De kPNI methode heeft deze weg goed in kaart gebracht en tools ontwikkeld om dit te voorkomen. zonder dat we onze productiviteit verliezen. Sterker nog, het wordt juist makkelijker onze doelen te bereiken. Zo besparen we tijd en ontstaat ruimte voor een gezonde werk-leven balans: goed presteren en een fijn sociaal leven.

FlexHealth heeft alles in huis om je hierbij te helpen. Beginnend met het in kaart brengen van jouw specifieke trauma’s. Met trauma’s bedoelen we dan elke vorm van letsel die voort is gekomen lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkelingen. Aan de hand van dit overzicht bespreken we de middelen die het beste voor jou ingezet kunnen worden. We stellen zo samen haalbare doelen op en bespreken de toepasbaarheid hiervan.

Wil je meer weten over onze aanpak of direct een consult aanvragen?

Neem dan contact met ons op. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op.

  • Op dit nummer bellen we je terug