Online consulting

Flexhealth PNI @ your doorstep.

PsychoNeuroImmunology online Health Clinic. Voor preventieve, beschermende en curatieve gezondheidsadviezen.

Vandaag de dag ook online, omdat ik zoveel mogelijk mensen over de hele wereld wil inspireren en helpen met hun gezondheid en prestaties.

PNI is duurzame en moderne geneeskunde. Het heeft een leerstoel aan de Universiteit van Salamanca, Spanje. Het is wetenschappelijk gebaseerd op psycho-neuro-immunologie met endocrinologie en sociologie, alle aspecten van ons menselijk wezen. Die systemen in ons werken op een heel slimme manier samen om ons zo lang mogelijk gezond te houden. Maar als één systeem harder moet werken vanwege een probleem, dan komen ook de anderen in de problemen en ontstaan er symptomen. Het draait allemaal om energie.  Een symptoom is nooit het echte probleem.

Herstel van de energieverdeling is doel nummer 1 bij patiënten met een chronische aandoening.

Om beter te worden van een acute of chronische aandoening moet je meer willen doen dan symptomen aanpakken, dit vraagt om kennis en vaardigheden, zodat je de oorzaak van je ziekte kunt oplossen. Ik help en begeleid je naar optimaal herstel met uitleg en persoonlijke adviezen. Hett pad hoef je niet alleen te bewandelen.

Ben je benieuwd hoe je metabole syndromen zoals overgewicht, diabetes T2, hartziekten, auto-immuunziekten, kanker, ect. vanuit de oorzaak kunt oplossen?

Of wil je weten waarom je bijvoorbeeld: spijsverteringsproblemen, pijn, blessures, burn-out, longproblemen, hormonale klachten, Lyme of long-Covid hebt?

Vul onderstaand formulier in, zodat ik je kan bereiken en kan kijken of we samen kunnen werken online of in een van mijn praktijken Amsterdam, Den Haag, Schoorl of in Frankrijk in de Haute-Savoie.

Word fit, wees fit, blijf fit met PNI complete geneeskunde.

Wil je meer weten over onze aanpak of direct een consult aanvragen?

Neem dan contact met ons op. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op.

  • Op dit nummer bellen we je terug