Reisverslagen

Intermittent Living Reis Bilbao juli 2020

Wat een ervaring weer. Echt ongelooflijk wat er in 4 dagen met je gezondheid kan gebeuren! Op de eerste dag bloedprikken en op dag 5. Deelnemers met verhoogde glucose -, insuline- en/of cholesterolspiegels zagen deze normaliseren, zelfs degene die met een waarde startte die gelijk stond aan Diabetes Type 2.

Intermittent Living leefstijl bewijst keer op keer dat dat gezondheid brengt en is. In 5 dagen worden je systemen gereset en je krijgt protocollen aangereikt hoe je het zelf thuis kunt onderhouden.

Voorbeeld van duurloop
Koude prikkel
Voorbeeld van High Intensive Training, HITT

Rijkdom, wie wil dat niet?

Eerst Intermittent Living training 2019 in Bilbao en nu net terug van een mooie uitdagende vakantie met vele wandeltochten, waar ik weer heb mogen ervaren wat mijn kPNI kennis en leefstijl Intermitterend Living mij in de laatste 6 jaar heeft opgeleverd: een eindeloze conditie, grote vrijheid en geluk. Rijk voel ik me bij iedere lichamelijke en geestelijke uitdaging!  Ja, dit is rijkdom!

DIT is wat ik in de praktijk wil doorgeven. Ik ben me bewust, dat mijn adviezen moeite van een ieder vragen, want ook ik pas ze toe, maar door elkaar daarin te helpen kunnen er stappen gemaakt worden, die chronische klachten kunnen terug dringen en zelfs verhelpen. Het is werken voor een mooie beloning: geluk!

Door preventief aan de slag te gaan kunnen we een halt toeroepen aan het snel groeiend aantal chronische ziektebeelden die ons belemmeren, ons afhankelijk maken van en onze vrijheid afnemen.

Kijk mij, hier een van mijn grote tochten: de Grand Canyon tot op de bodem in geweest. Heen: 11 km, 1600 m hoogte verschil, nuchter in 2.45 uur zonder pauze, op de bodem 40 graden, ’s nachts niet onder de 30 graden in een tentje.  Volgende ochtend vroeg terug: 15 km, 1600 m overbruggend, in 5 uur, 1x staafje van 6gr proteïne poeder en een handje zoute macadamia’s verder nuchter, 2 pauzes van 10 minuten voor wat water door de hoge temperatuur. Geen spierpijn, vermoeidheid of wat dan ook.  Deze tocht had ik 7 jaar geleden ook gemaakt, maar met andere tijden en zoals ik toen nog dacht goed te doen regelmatig stoppen, drinken en eten.

Van de door mij opgelopen Lyme zomer 2018, niets meer te merken! Volledig hersteld! Wat prijs ik mij gelukkig, dat ik ook hiervoor het speciaal ontwikkelde kPNI protocol heb weten toe te passen.

Gezondheid geef je door, dat is mijn missie voor de komende jaren. Als Intermitterend Living Coach wil ik preventieve geneeskunde gaan promoten. Helpen jullie mee? Ga mee en geef het door!