Functionele geneeskunde & kPNI

De totale mens, niet alleen de klacht

Veel mensen ervaren dagelijks lichamelijke en geestelijke klachten die maar niet overgaan. Traditioneel wordt er dan naar de klacht gekeken en krijgt iedereen met dezelfde klacht dezelfde behandeling.  Dit terwijl de klacht het resultaat is van een dieperliggend probleem. En dat dieperliggend probleem is voor iedereen anders. De oplossing moet dus ook voor iedereen een andere zijn.

kPNI benadert het lichaam als geheel. Met deze holistische aanpak vinden we de oorzaak van je klachten. En als we de oorzaak kennen, komen we ook tot een oplossing. FlexHealth biedt orthomoleculaire ondersteuning, leefstijl analyse, voeding coaching, acupunctuur, fysiotherapie, beweging & mentale coaching, vaak in combinatie met elkaar, voor de beste resultaten. Niet simpelweg jouw klacht staat centraal, maar altijd jijzelf, als mens.  kPNI werkt bovendien preventief, versterkt de werking van je medicatie en minimaliseert de bijwerkingen op je lichaam .

Hoe wij jouw (lichamelijke) klachten behandelen met kPNI

Het symptoom is nooit het échte probleem. De oorzaak van je aanhoudende klacht schuilt vaak in iets wat je nog niet weet, anders was je klacht waarschijnlijk al opgelost. Een ‘klein, onschuldig’ probleem uit het verleden kan nu of later voor grote problemen of ziektebeelden zorgen. De oplossing ligt dus in het verleden en met deze zoektocht maakt kPNI het verschil. Bij FlexHealth kijken we verder dan het symptoom en leggen we haarfijn uit hoe een vroegere, niet opgeloste (psychische of lichamelijke) wond kan leiden tot je uiteindelijke ziekte.

Achter iedere mens en elke klacht schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom kennen we bij FlexHealth geen standaardadviezen. Samen met jou doorgronden we hoe en waarom jouw klacht is ontstaan. Zo ontdekken we wat voor jóu de oplossing is. Jij als individu staat dus centraal.

Wil je na het lezen van deze informatie nog meer weten over kPNI, dan kun je via onderstaand contact formulier de e-brochure aanvragen: Grondslagen van de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI).

PNI heeft een leerstoel aan de Universiteit van Salamanca, Spanje.

Wil je meer weten over onze aanpak of direct een consult aanvragen?

Neem dan contact met ons op. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op.

  • Op dit nummer bellen we je terug