Geestelijke klachten vereisen een multidisciplinaire aanpak.

De wetenschap PNI. Al onze systemen zijn met elkaar verbonden: psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie en zelfs sociologie. Om een psychische stoornis te behandelen, moeten we de complexe manier waarop deze verschillende systemen van het menselijk lichaam samenwerken onderzoeken.
Iedereen met een psychische stoornis heeft persoonlijke oorzaak voor zijn symptomen. Door te zoeken naar de bron(nen) van de disfunctionele mechanismen kunnen we komen tot een gepersonaliseerde en effectieve behandeling.
PNI, dat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, analyseert de symptomen om erachter te komen wat de toestand op het moment is: de foto, en gaat op zoek naar de bronnen van deze symptomen: de film. Vervolgens wordt uitleg gegeven over de onderlinge relaties in de film die leiden tot de foto, samen met advies over hoe je de oorzaak van de symptomen kunt oplossen en je gezondheid weer onder controle kunt krijgen.
Gepersonaliseerde geneeskunde is ongetwijfeld de geneeskunde van de toekomst.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug