Zin in een onbezorgde vakantie?

Vanaf 1 januari ’24, verzorg ik een ‘chambre en table d’hôtes’ in Frankrijk, 74500 Bernex. Bernex ligt in een schitterend wandelgebied in de Vallée d’Abondance aan de voet van de Dent d’Oche, op een kwartiertje rijden van Evian-les-Bains aan het meer van Genève. In de winter is het een gezellig kleinschalig skigebied met 12 liften en op 30 minuten rijden van het grote gebied “Portes du Soleil”.

Of je nu met wandelschoenen, raquettes, alpine-, langlauf- of skis de randonne staat, je zult fenomenale vergezichten ervaren van bergtoppen en het meer.

Wil je tijdens de vakantie onbezorgd je gezonde leefstijl voortzetten, dan ben je hier aan het juiste adres. Er wordt culinair gekookt zonder gluten, dierlijke melkproducten, soja en toegevoegde suikers. Met persoonlijke allergieën wordt rekening gehouden. Bij belangstelling zal ik je inspireren met recepten en met uitleg over het belang van voeding en bewegen als protectie, preventie en medicijn.

Get fit, Be fit, Stay fit.

Verblijf mogelijk vanaf 4 nachten voor niet-rokers in 2, 3 of 4 persoons kamer met badkamer. In een open ruimte is een zithoek aanwezig met koffie- en thee faciliteit. In de zomer is het goed vertoeven in de tuin. Vanwege onze honden, kunnen we helaas geen huisdieren verwelkomen.

Goed bereikbaar met auto, trein en vliegtuig. Zo nodig transfer vanaf Station Evian-les-Bains mogelijk.

Reserveren mogelijk voor alle seizoenen.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug