PNI-ES Complete Geneeskunde

Complete geneeskunde, PNI-ES, verbindt al onze systemen: Psycho-Neuro-Immuno-Endocrino-Socio logische eilandjes tot een geheel. 

Klachten kunnen alleen maar ontstaan door verstoringen binnen de onderlinge verhoudingen en symptomen zijn daar een uiting van. 

De behandeling van symptomen lost de oorzaak niet op, de verstoring kan zijn gang verder gaan en als een smeulend vuurtje aanwezig blijven in de vorm van een laaggradige ontsteking, met als gevolg insuline resistentie.

Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat insuline resistentie de voedingsbodem voor waarschijnlijk alle ziektes is. Er is dan maar een luxerend moment nodig om het vuur te doen oplaaien. Of dat nou een latent aanwezige pathogeen is, schaden, blessures, toxines, negatieve gedachten, negatieve emoties of leefstijl is, je zit dan met een ziekte tot gevolg, die door het aanpakken van de oorzaak terug te keren is, om weer fit te kunnen worden, fit te zijn en fit te blijven.

Met de complete kijk van een PNI therapeut, ga je niet alleen brandjes blussen, maar de haard aanpakken en oplossen.

Wil je meer weten over onze aanpak, neem gerust contact met me op. Ik leg graag uit, want alleen met kennis ben je in staat veranderingen door te voeren voor je herstel, bescherming en preventie.

Lees ook wat Havard vindt van laaggradige ontstekingen: https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/playing-with-the-fire-of-inflammation? en https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/understanding-inflammation

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug