De kracht van voeding als medicijn

Studies hebben aangetoond dat de voedingswaarde van groenten en fruit in de afgelopen halve eeuw duidelijk is afgenomen. Obesitas en ondervoeding zijn wereldwijd enorme gezondheidsuitdagingen geworden, vooral in het licht van klimaatsveranderingen. 

Twee miljard mensen worden getroffen door de verborgen hongerepidemie, waarbij zij niet beseffen een voedingsstoffen tekort te hebben. Echter is dit een serieuze risicofactor voor chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2.  Twee miljard mensen lijden hier dan ook wereldwijd aan.

Gelukkig kan het eten van de juiste voeding zorgen voor preventie, bescherming en herstel van de gezondheid.

PNI wetenschap, complete geneeskunde, omhelst de belangrijkste kennis op het gebied van gezondheid, welzijn en voeding. Een PNI therapeute kan je dan ook persoonlijke adviezen geven niet alleen ter preventie, maar ook voor je herstel. 

Ik help je daar graag bij. Afspraken kunnen live of online gemaakt worden.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug