Relatie nachtrust en bloedsuikers

Wist je dat je slaap je bloedsuikerspiegel beïnvloedt?

Bloedsuikerspiegel, het metabolisme en het gewicht worden allemaal beïnvloed door de kwaliteit van je slaap.

Chronisch slecht slapen kan het verlangen naar zoet en te veel te eten veroorzakenJe gaat vertrouwen op gezoete koffie / thee en met suiker beladen energiedrankjes om de uitputting en gebrek aan energie aan te pakken die wordt veroorzaakt door een gebrek aan herstellende slaap.

Het verbeteren van je slaap kan net als gezonde voeding en juist maaltijd frequentie een van de interventies zijn om diabetes en nog veel meer te voorkomen, te stabiliseren en te herstellen.

Een ongezond metabolisme ligt aan de basis van alle gezondheidsproblemen.

Neem contact met mij op als je meer informatie wilt over de meest effectieve veranderingen in levensstijl die je kunt aanbrengen om een ​​betere insuline- en leptine gevoeligheid te bereiken voor een optimale bloedsuikerspiegel. Ik help je om de nieuwste kennis over diabetesmanagement en -preventie in je dagelijks leven te implementeren. Prediabetes en diabetes T2 is reversibel.

Een programma speciaal ontworpen voor preventie, bescherming en behandeling: gezond eten, slapen, bewegen, ademhaling, hormoonbalans, gebitsverzorging, stressverlichting en -management, trauma herstel, ect….

We gaan eerst de oorzaak van je klachten na, zodat ik het programma daarop kan afstemmen om aan jouw behoeften en gezondheidsdoelen te voldoen voor een optimaal gezond leven.

Je kunt kiezen tussen een paar afspraken in de praktijk of online en een sneller, intensiever programma, zoals de Intermittent Living dagen in Zwitserland.

Vraag ernaar, want gezondheid is kostbaar. Het is ook nooit te laat om er mee te starten.   

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug