Wat is jouw intentie ten aanzien van je gezondheid?

Zelf wil ik fit oud worden, mijn “healthspan” gelijk laten lopen met mijn “lifespan” en hiervoor maak ik bewuste keuzes. Keuzes betreft voeding, beweging, slaap ritme, cognitieve uitdaging, spanning en ontspanning.  Keuzes die volledig wetenschappelijk onderbouwd zijn en verweven zijn in het Intermittent Living concept. 

Na dit al jaren zelf en in mijn praktijk met cliënten te hebben toegepast, weet ik uit ervaring, dat het zo’n gezondheidswinst oplevert, dat het mijn drive geworden is, jou bewust te maken van de voor jouw gezondheid optimale keuzes en je helpen je doel te bereiken.

Inspannend? Aan het begin zeker. Om te beginnen moet je de collectieve mindset loslaten betreft onze huidige voedingsconsumptie en bewegingsarmoede en je openstellen aan nieuwe ervaringen om na een aantal weken / maanden het resultaat te kunnen voelen. Ben je eenmaal daar, dan zul je ervaren dat de baten zoveel meer zijn, dan de moeite die het je kost, dat je nooit meer anders wil. Baten: fysieke en mentale flexibiliteit, optimaal immuunsysteem, vitaliteit, goede nachtrust, beter prestatie vermogen, focus, geluksgevoel, liefde, vrijheid.

Moeilijk? Nee. Maar voor gedragsverandering heb je kennis nodig en deze kennis wil ik je graag geven.  Of je intentie nu is van ziekte herstellen, gezonde levensduur, gewichtsverlies, aansterken of  meer energie, ik help je je doel te bereiken en door kennis met je te delen je te inspireren. Het is een ingrijpende verandering van leefstijl die je gezondheid voor eens en altijd zal veranderen.  

Het mooie hieraan is, dat je zo ook een inspirator wordt voor jouw omgeving. Gezondheid geef je door! Dit is mijn levensdoel.

Geïnspireerd?  Wil je meer weten over de mogelijkheden, kijk dan verder op deze site naar consulten live of online en Intermittent Living programma’s. Voor een persoonlijk telefonische uitleg, vul het contact formulier in.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug