Hoe lang duurt een eerste consult volgens kPNI in mijn praktijk en waarom?

Om de oorzaak te achterhalen van het symptoom, moet je de geschiedenis van alle systemen in kaart brengen: fysiek, immunologisch, neurologisch, endocrinologisch, psychologisch en sociologisch.  Als het ware: de film achter de foto.

Voordat klachten voelbaar en/of zichtbaar zijn, is er een periode van veranderingen aan voorafgegaan van weken, maanden of jaren, waardoor de oorzaak behoorlijk in de geschiedenis kan hebben plaats gevonden. Je bent je daar vaak niet van bewust, maar door de manier van terug vragen door mij, komt het aan het licht. 

Eenmaal de oorzaak gevonden, leg ik je uit hoe het je heeft kunnen brengen naar waar je nu zit en wat er aan te doen is, om te zorgen dat je komt waar je wilt komen: herstel voor optimaal gezondheid en vitaliteit. 

Aan het einde van het consult weet jij de oorzaak, de gevolgen en wat jij zelf kan inbrengen voor je herstel. Ik geef je tools in handen om het zelf-herstellend vermogen van je lichaam te ondersteunen en dat proces te versnellen. Voor gedragsverandering is kennis/begrip nodig en hiervoor geef ik graag uitleg. Duur van deze afspraak is live 2 uur, online 2x 1 uur. 

Vervolg consulten duren meestal een half uur. Hoe beter jij de adviezen opvolgt, hoe minder consulten je nodig zult hebben, gemiddeld 3 à 4.  

Wil jij je klachten of gekregen diagnose middels complete geneeskunde aanpakken, ga dan voor kPNI, een oorzakelijke en oplossingsgerichte aanpak, geen pleister over symptomen.

Vraag een gratis kennismaking aan via het contact formulier, wanneer je benieuwd bent naar wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen.   

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug