ReStartYou Retreats

Na 2 jaar lockdowns hebben veel mensen te maken met mentale klachten. Onderzoeken komen met schokkende cijfers naar buiten, en wij verwachten dat die cijfers de komende maanden tot jaren nog meer op gaan lopen. Met name het verminderde sociale contact, een onzekere toekomst en alles wat van de een op andere dag stopte hebben voor velen de emmer doen overlopen. Tijdens het maken van de documentaire Generation C, die bedoeld is om de gedupeerde generatie een stem te geven, is voor Christophe duidelijk geworden hoe hoog de nood voor velen is. Daarom wil hij als coach, student en onderdeel van de jongeren generatie graag zijn steentje bijdragen. Toen onze paden samen kwamen wisten wij ook meteen dat wij bestemd waren om samen te werken. Kort na onze kennismaking hebben wij ReStartYou retreats opgezet en zullen aanstaande juni beginnen met de eerste editie. 

Samen hebben wij een interactief programma opgesteld met als doel mensen een herstart te geven. We zullen leren omgaan met prikkels van de natuur om zo weerbaarheid op te bouwen tegen de schadelijke kanten van het moderne leven. Denk aan straling van je telefoon en stress, maar ook aan ongezonde eet en denkgewoonte. ReStartYou staat voor het opnieuw in je kracht komen en het creëren van een fit, vitaal en gelukkig leven. Met een toffe groep werken we samen aan de basis van lichamelijk en mentaal welzijn. Hierbij zullen we ook nieuw uitdagingen aan gaan om weer sterk in je schoenen te komen staan. 

Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan contact met een van ons op voor een kennismakingsgesprek!

Christophe Mattheisen +31612840798 of Marijke Engelbrecht +31642146821

Lees voor meer informatie op:

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug