Individuele Intermittent Living dagen in Zwitserland

 • Waarom Zwitserland?
 • Optimale hoogte en het is mijn tweede thuisland. Wis je dat de gezondste leefomgeving zich bevindt tussen de 750 en 1500 meter? Het chalet bevindt zich op 1000 meter. Hoe de voordelen daarvan thuis in NL na te bootsen, ga ik je leren.
 • Vanuit het chalet lopen we zo de natuur in, een prachtig startpunt voor al onze activiteiten met mooie vergezichten.
 • In de ruime keuken gaan we koken. Ik help je aan inspiratie en rijk je tools aan om thuis makkelijk veranderingen door te voeren. We gaan heerlijke maaltijden creëren, zodat voeding medicijn wordt.
 • Je krijgt een workshop fermenteren.
 • Ademhalingstechnieken, yoga en mindfulness komen aanbod
 • Bij chronische klachten, zowel fysiek als mentaal, is er aanwezigheid van laaggradige ontstekingen. Hier treedt binnen die 5 dagen verandering op, zichtbaar in bloedwaardes, zoals lactaat, glucose, insuline, leptine, cholesterol en cytokines. Verder is het meetbaar gewicht, bloeddruk en hartslag en is het voelbaar door balans in stofwisseling en hormoonspiegels, toename van je vitaliteit, flexibiliteit en besluitvaardigheid. Je komt krachtiger in het leven te staan.
 • Intermittent Living is omgaan met onverwachte prikkels, hierdoor geef ik hier niet alle details weer. Je kunt in ieder geval rekenen op evolutionair bekende prikkels, zoals: beweging en voeding als medicijn, Intermittent drinking & fasting, zuurstof prikkels, cognitieve uitdaging, koude en hitte. Verder krijg je uitleg over de gezondheidsvoordelen van de adviezen, praktische tools en personal coaching.
 • Een onvergetelijke ervaring met winst voor het leven.
 • Get fit, Be fit, Stay fit

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

 • Op dit nummer bellen we je terug