ReStartYou

Jongeren Retreat

Een nieuw jij in deze tijd

Boodschap:

De afgelopen periode was enorm uitdagend voor velen van ons.

Heb jij je ook alleen gevoeld? Heb jij je minder kunnen ontwikkelen en de dagelijkse uitdagingen gemist? Dan is deze 5 daagse retreat iets voor jou. 

Je bezit zoveel persoonlijke mogelijkheden, die je maximaal wilt inzetten. Alleen lukt dat je niet altijd. Deze turbulente tijden vragen veel van je. Je veerkracht komt onder druk te staan, terwijl je het juist nu zo nodig hebt. Je voelt aspecten bepalend voor jouw succes afnemen, zoals je energie, je stressmanagement, je concentratie, je besluitvaardigheid, je vitaliteit en je afweersysteem. 

Wij gaan met een groep op avontuur om te leren omgaan met nieuwe prikkels van het leven. Wij werken met elkaar aan de basis van mentale en lichamelijke gezondheid en zullen nieuwe uitdagingen aangaan om jou als persoon in je kracht te zetten. 

Hierbij gebruiken we elementen uit het Intermittent Living concept. Dit concept is gebaseerd op meer dan 10 jaar wetenschappelijk onderzoek van de grondlegger Dr. Leo Pruimboom. Het heeft een directe invloed op 270 genen en de meeste vitale processen in het lichaam.

Hoe? Met behulp van een programma vol activiteiten, uitdagingen, samen, team, spellen, verbinden, avontuur, stilte, voeding, koken, plezier, mindful, natuur.

Ontdek je kracht, word weerbaar, onverstoorbaar, boost je energie, immuniteit en flexibiliteit, vergroot je impact en rol in onze samenleving. Word een nieuwe jij in deze tijd.

Hiervoor organiseren wij, Christophe Mattheijsen en Marijke Engelbrecht, 5 daagse retreat op een geschikte locatie in Nederland en buitenland.

Komende retreat: maandag 6 juni t/m vrijdag middag 10 juni in Scheveningen. Voor jongeren in de start van hun leven, 18 – 30 jaar.  Volgenden zullen in augustus en oktober gepland gaan worden. Groepsgrootte maximaal 20 personen.

Kosten: € 1000,- Neem contact met ons bij financiële obstakel.

Vul het contact formulier voor meer informatie of inschrijving. 

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug