Tryout tijdelijk met hoge korting

Individuele Intermittent Living dagen op een nieuwe locatie in CH  

In de maanden t/m oktober ’22 voor een zeer aantrekkelijke prijs van €1.500,- ipv € 2.350,-/€ 1850,- (5 nachten, all inclusive). Een korter programma van 3 dagen behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Gezonde leefstijl vraagt om gedragsverandering en daar zit nu net de angel.
 
Welke aspecten van leefstijlveranderingen zorgen dat je gezond gedrag volhoudt? 
Daar is maar één antwoord op: ervaren wat het met je doet ……
 
Het implementeren van de juiste leefstijl kost tijd en energie kost. Wat je ervoor terug krijgt is zo de moeite waard, waardoor ik graag ondersteuning geef, zodat je het optimale haalt uit je persoonlijk en professioneel leven.
Een actief en succesvol leven begint bij een gezonde geest in een gezond lichaam.
 
Omdat niks motiverender is dan snel effect te ervaren, organiseer ik meerdaagse programma’s in Zwitserland. 
 
Met behulp van het Intermittent Living concept®© ga je ervaren en begrijpen hoe je oude acute prikkels kunt inzetten om je fit te gaan of te blijven voelen in deze huidige moderne tijd. Het concept is gebaseerd op de kennis vanuit de wetenschappelijke PsychoNeuroImmunologie, PNI, ook wel Functional Medicine.
Door gebruik te maken van onze oude stressoren wordt het weer mogelijk om direct te reageren op veranderende omstandigheden, ze maken ons flexibel. Het immuunsysteem wordt weer alert, is weer in staat chronische ontstekingen aan te pakken en het ziekte proces optimaal te beëindigen. 
 
Uit de mogelijkheden die ik bied, wil ik het individueel programma toelichten. Het is een gepersonaliseerd programma, 1 op 1, waarbij we alle nodige ingrediënten verwerken om het zelf herstellend en optimaliserend vermogen van jouw lichaam aan te spreken.  Om dit proces te ondersteunen gebruiken we de juiste voeding, beweging, ademhaling, slaap hygiëne, stressmanagement, verbinding, blootstelling aan warmte, koude, hoogte en natuur.
Na een online intake vooraf, pas ik het programma op jou aan, zodat je het optimale voor jezelf eruit kunt halen en met de juiste adviezen naar huis gaat. Na een paar weken volgt er nog een follow-up.
Uitleg en adviezen worden gegeven om het in je huidig leven te kunnen implementeren, zonder dat het tijdrovend is, maar wel consistent.
Je meldt je alleen aan. Indien je het fijn vindt om het met een bekende te volgen, kan dat. Echter niet meer dan een, want je verdient de volle aandacht bij je herstel of om je conditie op peil te houden.
 
Nu investeren in je gezondheid, zal je veel winst opleveren: fysiek, mentaal en financieel. Een lijf en een brein die je wensen en behoeftes kunnen bijbenen geven je vrijheid en dat is het echte geluksgevoel.
 
Fit worden, fit zijn, fit blijven.
 
Voor meer informatie https://flexhealth.eu/blog/2022/03/03/individuele-intermittent-living-dagen-in-zwitserland/