Individuele Intermittent Living dagen in Zwitserland

 

Gezonde leefstijl vraagt om gedragsverandering en daar zit nu net de angel.

Welke aspecten van leefstijlveranderingen zorgen dat je gezond gedrag volhoudt? 

Daar is maar een antwoord op: ervaren wat het met je doet ……

Het implementeren van de juiste leefstijl kost tijd en energie kost. Wat je ervoor terug krijgt is zo de moeite waard, waardoor ik graag ondersteuning geef, zodat je het optimale haalt uit je persoonlijk en professioneel leven.

Een actief en succesvol leven begint bij een gezonde geest in een gezond lichaam.

Omdat niks motiverender is dan snel effect te ervaren, organiseer ik meerdaagse programma’s in Zwitserland. 

Met behulp van het Intermittent Living concept®© ga je ervaren en begrijpen hoe je oude acute prikkels kunt inzetten om je fit te gaan of te blijven voelen in deze huidige moderne tijd. Het concept is gebaseerd op de kennis vanuit de wetenschappelijke PsychoNeuroImmunologie, PNI, ook wel Functional Medicine.

Door gebruik te maken van onze oude stressoren wordt het weer mogelijk om direct te reageren op veranderende omstandigheden, ze maken ons flexibel. Het immuunsysteem wordt weer alert, is weer in staat chronische ontstekingen aan te pakken en het ziekte proces optimaal te beëindigen. 

Uit de mogelijkheden die ik bied, wil ik het individueel programma toelichten. Het is een gepersonaliseerd programma, 1 op 1, waarbij we alle nodige ingrediënten verwerken om het zelf herstellend en optimaliserend vermogen van jouw lichaam aan te spreken.  Om dit proces te ondersteunen gebruiken we de juiste voeding, beweging, ademhaling, slaap hygiëne, stressmanagement, verbinding, blootstelling aan warmte, koude, hoogte en natuur.

Na een online intake vooraf, pas ik het programma op jou aan, zodat je het optimale voor jezelf eruit kunt halen en met de juiste adviezen naar huis gaat. Na een paar weken volgt er nog een follow-up.

Uitleg en adviezen worden gegeven om het in je huidig leven te kunnen implementeren, zonder dat het tijdrovend is, maar wel consistent.

Je meldt je alleen aan. Indien je het fijn vindt om het met een bekende te volgen, kan dat. Echter niet meer dan een, want je verdient de volle aandacht bij je herstel of om je conditie op peil te houden.

Intensief individueel programma:

 • Intake consult vooraf, online.
 • Gepersonaliseerd programma, waarbij we alle nodige ingrediënten verwerken om het zelf herstellend en optimaliserend vermogen van jouw lichaam aan te spreken.  Om dit proces te ondersteunen gebruiken we de juiste voeding, beweging, ademhaling, slaap hygiëne, stressmanagement, verbinding, blootstelling aan warmte, koude en natuur op een optimale hoogte tussen 750 en 1500m.
 • Uitleg en adviezen om het in je huidig leven te kunnen implementeren, zonder dat het tijdrovend is, maar wel consistent. 
 • Follow-up consult na een aantal weken.
 • Je meldt je alleen aan. Indien je het met een bekende wilt volgen, kan dat. Max 2 deelnemers.
 • Inbegrepen: verblijf 5 nachten in tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden, gedeelde badkamer, alle maaltijden volgens programma vanaf avondeten dag van aankomst t/m ontbijt dag van vertrek, drinken, alle activiteiten, kookworkshops, fermenteren, intake en follow-up consulten.
 • Indien nodig transfer vanuit treinstation Aigle. Dichtstbijzijnde luchthaven Genève Cointrin. Daar kun je makkelijk de rechtstreekse trein naar Aigle nemen.
 • Exclusief: vervoer naar Aigle, reis- en annuleringsverzekering. 
 • Inclusief een aantal dagelijkse metingen, zoals glucose, keton, lactaat en saturatie waarde, bloeddruk en gewicht.
 • Indien gewenst kan er voor- en achteraf een bloed onderzoek plaats vinden, zodat je daar nog uitgebreider je vooruitgang kan zien. (niet in prijs inbegrepen).

Tarieven:

 • € 1500,- tray-out prijs t/m oktober ’22 om nieuwe locatie goed in te wijden. Daarna:
 • € 2350,- bij 1 op 1 programma
 • € 1850,- per persoon bij programma met 2 deelnemers.
 • € 189,99 per bloedonderzoek nuchter bestaand uit: totaal cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol, Triglyceriden, Creatine – nierfunctie, GFR (MDRD), ALAT, Gamma GT, Glucose, HS-CRP, TSH en zonodig vrij T4 – Schildklierfunctie, Hemoglobine (Hb), Leukocyten, Bloedplaatjes (Trombocyten), IJzer, Vit. D, Vit. B6, Vit. B12, Foliumzuur en Insulineresistentie.  

Nu investeren in je gezondheid, zal je veel winst opleveren: fysiek, mentaal en financieel. Een lijf en een brein die je wensen en behoeftes kunnen bijbenen geven je vrijheid en dat is het echte geluksgevoel.

Locaties: CH in Wallis, omgeving Portes du Soleil

Wanneer: vanaf half mei 2022. Dagen in overleg mogelijk.

Fit worden, fit zijn, fit blijven.

Voor meer informatie https://flexhelath.eu/intermittent-living-concept/