Gezondheid – Vrijheid – Geluk

Na 3 jaar met FlexHealth actief te zijn, wil ik even terugkijken en stilstaan bij de werkvreugde die het mij geeft mensen weer in hun kracht te zien gaan staan en te stralen. Waar sta ik en waar ga ik voor?

FlexHealth staat voor fit worden, fit zijn, fit blijven

Mijn missie: Preventief en curatief mensen helpen optimale gezondheid te bereiken en te behouden voor een langdurig fit “life spam”, zodat “Health” en “Life” spam gelijk oplopen. 

Gezondheid is meer dan alleen maar afwezigheid van ziekte. Het is flexibiliteit. Het kunnen opvangen/verwerken van een mentale en/of fysieke verandering. Onze flight fight mechanisme is van oudsher getraind om in acute situaties de juiste respons te geven. Dit moet je wel met leefstijl onderhouden, want helaas geldt ook hier “if you don’t use it, you loose it” waardoor chronische klachten de kans krijgen om ons versneld te degenereren tot aan chronische ziektes toe.

Nu, vraag je je waarschijnlijk af, of dit proces te veranderen is. Ik zal het je verklappen. Het is niet alleen te voorkomen, maar ook omkeerbaar. Hoe? Dat leg ik je graag uit, vanuit je persoonlijke situatie en met persoonsgebonden adviezen.  Of je nu kiest voor consulten of een intensief meerdaags programma, je krijgt van mij alle ingrediënten in handen om je leven optimaal fit te krijgen en te houden: fysiek en mentaal.

Jouw keuzes bepalen de kwaliteit van je gezondheid en prestaties tijdens je levensjaren.

Zie ook mijn blog: https://flexhealth.eu/blog/2021/02/15/leefstijl-de-kracht-van-jouw-keuzes/

De mogelijkheden om met mij te ondernemen:

Consulten in mijn kPNI praktijk, live of online, waar ik je graag bij sta met je leefstijl veranderingen. Mijn adviezen zijn persoonsgericht en gebaseerd op de PyschoNeuroImmunologie wetenschap, waarbij endocrinologie en sociologie niet vergeten wordt. Ook wel bekend onder de benaming: Functional Medicine.

Alle systemen horen bij elkaar en ziek worden is mogelijk wanneer de onderlinge energie verdeling verstoord is. Tijdens het maken van een tijdslijn, ga ik met jou de oorsprong van jouw symptomen en de weg die daarna gevolgd heeft achterhalen om vanuit de juiste uitgangspunt herstel in te zetten. Het symptoom is nooit het échte probleem.

Mocht je meer willen weten, vraag dan gerust een gratis telefonische kennismaking aan.

Intermittent Living dagen in CH. Gezonde leefstijl vraagt om gedragsverandering en daar zit nu net de angel.

Welke aspecten van leefstijlveranderingen zorgen dat je gezond gedrag volhoudt?  Daar is maar een antwoord op: ervaren wat het met je doet ……

Als geen ander weet ik, dat het volledig implementeren van de juiste leefstijl tijd en energie kost. Maar ik  weet ook dat wat je ervoor terug krijgt zo de moeite waard is, waardoor ik graag ondersteuning geef, zodat je het optimale haalt uit je persoonlijk en professioneel leven.

Dankbaar voor wat mijn Functional medicine PNI en Intermittent Living kennis mij en velen gebracht hebben, is mijn intentie meer mensen te inspireren fit te worden, fit te zijn en fit te blijven om vanuit je hart te presteren met een sterke ruggengraat. Omdat niks motiverender is dan snel effect te ervaren, organiseer ik meerdaagse programma’s in Zwitserland. Je kunt kiezen voor een individuele intensieve 5-daagse of in een groepservaring met 10 à 20 deelnemers.

Concept: “The use of ancestral challenges as a vaccin against the damaging effects of modern life”. 

Met behulp van het Intermittent Living concept®© ga je ervaren en begrijpen hoe je oude acute prikkels kunt gebruiken om je fit te gaan of te blijven voelen in deze huidige moderne tijd. Het concept is gebaseerd op de kennis vanuit de wetenschappelijke PsychoNeuroImmunologie, PNI, ook wel Functional Medicine. Onze oude stressoren maken het mogelijk om direct te reageren op veranderende omstandigheden, ze maken ons flexibel.

“Het zijn niet de sterkste of slimste individuen die overleven en fit zijn, maar de individuen die zich het beste kunnen aanpassen aan omstandigheden en omgeving! Om te overleven moest ons soort zijn vindingrijkheid en uithoudingsvermogen regelmatig tot het uiterste benutten. In onze strijd met een onvoorspelbare natuur evolueerden we van sterke apen tot slimme mensen”, aldus Dr. Leo Pruimboom.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie: https://flexhealth.eu/hoe-hou-je-gezond-leven-vol/

Nu investeren in je gezondheid, zal je veel winst opleveren: fysiek, mentaal en financieel. Een lijf en een brein die je wensen en behoeftes kunnen bijbenen geven je vrijheid en dat is het echte geluksgevoel.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug