VOOR (TOP)SPORTER

Fit worden, fit zijn en fit blijven met kPNI 

Ben jij de sporter met een te korte concentratieboog, blessuregevoeligheid en een te lage conditie?

Bieden reguliere behandelingen onvoldoende resultaat? Misschien heb je dan baat bij kPNI. Ik heb inmiddels al zoveel bijzondere verbeteringen gezien bij mijn cliënten en die gun ik iedereen. Daarom gratis kennismakingsconsults op mijn praktijk in Amsterdam, Den Haag of online.  Je bent van harte uitgenodigd om een afspraak aan te vragen.  

kPNI staat voor klinische Psycho Neuro Immunologie, een ingewikkelde naam voor een brede kijk op complexe gezondheidsvraagstukken van deze tijd. Je bent namelijk niet van de ene op de andere dag ziek, de klachten die je hebt zijn als het ware een foto, maar achter de foto ligt een hele film van het ontstaan van die klachten. 

Als kPNI-therapeut heb ik kennis van psychologie, neurologie, immunologie en endocrinologie. Maar ook van evolutiebiologie, voeding en bewegingswetenschappen. Door deze brede en integratieve benadering is de kPNI-behandeling voor iedere persoon verschillend en meestal verminderen klachten al na de eerste behandeling. Een greep uit de resultaten: minder verzuring => minder blessures, minder spierpijn, sneller herstel, betere conditie, stressbestendiger, betere prestaties. Verder niet onbelangrijk voor sporters: betere stoelgang, dieper slapen, meer energie en concentratie.

Tijdens het kennismakingsconsult van een half uur onderzoeken we samen of de kPNI methode iets voor jou kan betekenen. Ik luister naar het verhaal en zal je vertellen met welke ingewikkelde systemen in ons lichaam jouw klachten te maken hebben. kPNI is een evidence-based geneeskunde die nog maar weinig mensen kennen.

Op de site van kPNI Nederland uitleg over de invloed van voeding op spierblessures.

De invloed van voeding op spierblessures


Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug