Fit worden, fit zijn en fit blijven in de zorg met kPNI

Gratis kennismalingsconsult

Loop je tegen de werkdruk aan, gaan de lange en onregelmatige diensten veel van je vergen, worden de nachtdiensten moeizaam, ga je lichamelijke e/o psychische klachten ervaren, raakt je bioritme te veel verstoord, dan kan je baat hebben bij kPNI. 

kPNI staat voor klinische Psycho Neuro Immunologie, een ingewikkelde naam voor een brede kijk op complexe gezondheidsvraagstukken van deze tijd. Je bent namelijk niet van de ene op de andere dag overbelast of ziek, de klachten die je hebt zijn als het ware een foto, maar achter de foto ligt een hele film van het ontstaan van die klachten. Het symptoom is nooit het échte probleem.

Als kPNI-therapeut heb je kennis van psychologie, neurologie, immunologie en endocrinologie. Maar ook van evolutiebiologie, voeding en bewegingswetenschappen. Door deze brede en integratieve benadering is de kPNI-behandeling voor iedere persoon verschillend en meestal verminderen klachten al na de eerste behandeling. Een greep uit de resultaten: minder inflammatie, minder pijn, betere insuline gevoeligheid, stabielere bloedsuikers, sneller herstel, betere stoelgang, diepere slaap, meer energie, langere focusboog, sterker immuunsysteem en lichamelijke conditie.

Tijdens het eerste consult wordt de oorsprong van de symptomen en de weg die daarna gevolgd heeft achterhaald om vanuit de juiste uitgangspunt herstel in te zetten. Je krijgt uitleg met welke ingewikkelde systemen in je lichaam jouw klachten te maken hebben en je krijgt adviezen om zo zelf te kunnen werken aan je herstel of performance. kPNI is een evidence-based geneeskunde die nog maar weinig mensen kennen. Het werkt preventief en curatief.

Ik heb inmiddels al zoveel bijzondere verbeteringen gezien bij mijn cliënten en die gun ik iedereen. Daarom geef ik woensdagen gratis kennismakingsconsults op mijn praktijk in Amsterdam, zaterdagen in Den Haag of online. Je bent van harte uitgenodigd om een afspraak op 1 van deze dagen aan te vragen. Mocht je dienst hebben, dan prikken we een andere datum.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug