Fit worden, fit zijn en fit blijven met kPNI

Gratis kennismakingsconsult

Heb jij last van vermoeidheid, darmklachten, concentratieklachten, hoofdpijn, slaapproblemen of gewrichtspijnen?
Bieden reguliere behandelingen onvoldoende resultaat? Misschien heb je dan baat bij kPNI. Ik heb inmiddels al zoveel bijzondere verbeteringen gezien bij mijn cliënten en die gun ik iedereen. Daarom geef ik woensdagen gratis kennismakingsconsults op mijn praktijk in Amsterdam, zaterdagen in Den Haag of online. Je bent van harte uitgenodigd om een afspraak op 1 van deze dagen aan te vragen. Komen deze dagen niet uit, dan plannen we samen een geschikt moment.

kPNI staat voor klinische Psycho Neuro Immunologie, een ingewikkelde naam voor een brede kijk op complexe gezondheidsvraagstukken van deze tijd. Je bent namelijk niet van de ene op de andere dag ziek, de klachten die je hebt zijn als het ware een foto, maar achter de foto ligt een hele film van het ontstaan van die klachten.

Als kPNI-therapeut heb ik kennis van psychologie, neurologie, immunologie en endocrinologie. Maar ook van evolutiebiologie, voeding en bewegingswetenschappen. Door deze brede en integratieve benadering is de kPNI-behandeling voor iedere persoon verschillend en meestal verminderen klachten al na de eerste behandeling. Een greep uit de resultaten: minder pijn, betere stoelgang, dieper slapen, meer energie overdag en gemakkelijker presteren.

Tijdens het kennismakingsconsult van een half uur onderzoeken we samen of de kPNI methode iets voor jou kan betekenen. Ik luister naar het verhaal en zal je vertellen met welke ingewikkelde systemen in ons lichaam jouw klachten te maken hebben. kPNI is een evidence-based geneeskunde die nog maar weinig mensen kennen.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug