Gedragsverandering voor gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl vraagt om gedragsverandering en daar zit nu net de angel.

Als geen ander weet ik, dat het volledig implementeren van de juiste leefstijl tijd en energie kost. Maar ik weet ook dat wat je ervoor terug krijgt zó de moeite waard is, waardoor ik graag ondersteuning geef, zodat je het optimale haalt uit je persoonlijk en professioneel leven.

Wetenschappelijk is aangetoond dat gedragsverandering tijd nodig heeft om volledig het “nieuwe” normaal te worden, meestal 1 jaar, waardoor het goed is regelmatig even te kunnen brainstormen en feedback te krijgen van een leefstijl coach om vooruitgang te boeken en terugval te voorkomen.  Het gaat immers om: “get fit, be fit, stay fit”.

Hiervoor bied ik een online traject aan.

Eerste consult van ongeveer een uur via Zoom of telefonisch, waarin ik inventariseer hoe het nu met je gaat en waar je staat en vervolgens een plan van aanpak met je opstel. Hierna kun je kiezen uit:

  • 9 e-consulten via mail.
  • 9 telefonische consulten van 15 minuten.
  • 9 Whatsapp consulten met of zonder beeld van 15 minuten.
  • 9 consulten via Zoom van 15 minuten.
  • 9 consulten, wisselend naar behoefte een keer via mail, Whatsapp en/of Zoom.

Dit betekent: iedere 4 weken een vervolgconsult waarbij we samen kijken wat er nog aan je gezondheid verbeterd of versterkt kan worden. Je krijgt van mij praktische tips met uitleg voor verbeterpunten, zo nodig adviezen omtrent supplementen, inspiratie betreft voeding, beweging, ademhaling, ontspanning, recepten, ……. 

Gezonde leefstijl is hét wapen tegen chronische en ouderdomsziekte. Met deze module ben je preventief bezig, je voorkomt terugval en bespaar je veel tijd.

Kosten van dit traject: € 475,-

Fijn wanneer je hiervan gebruik wilt maken, ik begeleid je graag. Vul hiervoor onderstaand formulier in, waarna ik contact met je opneem voor het maken van afspraken.

Wil je liever een traject van 5 sessies online of face to face in een van mijn praktijken dan kan dat natuurlijk ook. Ik hoor graag waar je naar op zoek bent.

Gezonde groet,

Marijke Engelrecht

Gediplomeerd kPNI therapeute en Intermittent Living® Coach BioIndividual Nutrition Practitioner