2021 als antwoord op 2020

Nadat we elkaar allemaal een gelukkig en gezond nieuwjaar hebben gewenst, is de start van 2021 daar.  
 
Laten we met z’n allen gaan zorgen, dat 2021 als antwoord op 2020 in het teken van gezonde leefstijl komt te staan. 
Laten we elkaar motiveren en ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen omtrent gezonde voeding, bewegen, slaap hygiëne, bioritme, ademhaling, ontspanning en cognitieve uitdagingen.
Laten we dat gewoon doen.
 
Heb jij gezondere leefstijl ook als voornemen uitgesproken? Weet je waarom de uitvoering ervan niet altijd zo vanzelfsprekend is? Omdat voordat het het nieuwe normaal is, het wel om een gedragsverandering vraagt en dat vindt een mens moeilijk.  Je moet je oude gewoontes gaan aanpassen naar je streven. Dit vraagt om actie, discipline en uithoudingsvermogen. Iedereen kan adviezen en steun gebruiken tijdens deze weg. Optimaal lichamelijk en geestelijk kunnen presteren levert je flexibiliteit op en dat is gezondheid.
 
Hoe flexibeler je kunt zijn in je bewegen en denken, des te beter je in staat bent de juiste beslissingen te nemen en uit te voeren, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Succes is dan het gevolg en wordt je motivator om door te gaan.
Wil je dit punt bereiken, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 
Opgeleid vanuit de wetenschappelijk onderbouwde studies PNI (PsychoNeuroImmunologie, endocrinologie en sociologie) en Intermittent Living leg ik graag uit wat een gezonde leefstijl inhoudt en waarom. Samen zoeken we ook uit welke persoonsgebonden adviezen jou gaan helpen je doel te bereiken: waar sta je nu en waar wil je naar toe.
 
2020 heeft geleerd dat consulten ook heel goed online kunnen. Door dit met FlexHealth in te gaan zetten kan ik een breder publiek bereiken in binnen- en buitenland en zo mijn missie vervullen: motiveren en ondersteunen van een gezonde en persoonsgebonden leefstijl traject.
 
Wil je weten wat dat voor jou betekent, vul dan onderstaand contact formulier in, waarna ik je bel voor uitleg. Afspraken kunnen online of in mijn praktijkvestigingen in Amsterdam Museumplein, Amersfoort, Den Haag en Schoorl.
 
 
Get fit, be fit, stay fit!

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug