Intermittent Living

Intermittent fasting is niet gewoon meer tijd tussen 2 maaltijden. Het gaat ook om wat je eet en hoe organiseer je het voor jezelf. Wil je nog meer effect bereiken, dan hoor je Intermittent Fasting in het breder concept Intermittent Living thuis. Ten slotte gaat het om gezonde leefstijl: juiste voeding, juiste beweging, juiste ademhaling, juiste afwisseling van koude en warmte prikkel, stress en ontstressen. Dit alles in de juiste verhouding, zodat deze hormetische prikkels medicijn worden.

Met behulp van een Intermittent Living workshop, een serie Intermittent Living exercises, een Intermittent Living 5 daagse of Intermittent Cooking classes, leer ik je het hoe en waarom en het praktisch toepasbaar te maken. Gezondheid is de capaciteit bezitten om flexibel aan te kunnen passen bij fysieke, emotionele, sociale en cognitieve uitdagingen. Word fit, wees fit, blijf fit! Geef je voor een activiteit of een persoonlijk advies consult op.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug