Tijd voor actie

Chalet de Cergnat

Hoe leer je een andere leefstijl aan als wapen tegen ziektes en pandemiën?

Door te ervaren wat het met je doet. Pak je eigen verantwoordelijk voor je gezondheid op en zet de stap ter versterking van je algehele welzijn.

Studies met betrekkiing tot Intermittent Living hebben aangetoond, dat Intermittent Living  ziekte en klachten kan voorkomen en genezen. Hoe intermittent fasting, drinking, extreme koude, warmte, hypercapnie, hypoxie je gezondheid beïnvloeden, begrijp je pas als je deze leefstijl ervaren en gevoeld hebt. Door deze manier van leven toe te passen in je dagelijks leefritme ga en blijf je je fit en gezond voelen, ondanks het huidige moderne en jachtige leven. Deze gezonde leefstijl kun je op een unieke manier beleven en leren tijdens een Intermittent Living week. Fit worden, fit zijn, fit blijven.

Voor meer informatie over Intermittent Living concept en je inschrijving voor een week in Zwitserland, Morgins of in Nederland, Schoorl: https://flexhealth.eu/intermittent-living-concept/