Je Gezondheid

We verliezen allemaal wel eens onze gezondheid uit het oog. We staan letterlijk nooit meer ‘uit’ en verliezen zo onze veerkracht. We zijn niet geprogrammeerd voor de hedendaagse chronische stress waaraan we bloot staan. En ons immuunsysteem al helemaal niet.  Onze veerkracht gaat hand in hand met onze gezondheid. Want hoe meer veerkracht, hoe beter we ons voelen en hoe gezonder we zijn.

Intermittent Living® kan ziekte en klachten voorkomen en genezen. Hoe Intermittent fasting, drinking, kortdurende koude, warmte, hypercapnia, hypoxie je gezondheid kunnen verbeteren, begrijp je eigenlijk pas als je deze leefstijl ervaren en gevoeld hebt. Door deze manier van leven toe te passen in je huidige leefstijl, ga en blijf je – ondanks het huidige moderne en jachtige leven – fit en gezond voelen. De wetenschappelijk bewezen gezonde leefstijl ‘Intermittent Living’ kun je op een unieke manier beleven en leren tijdens een Interemittent Living week.
Onder begeleiding van gecertificeerde. Intermittent Living coach® krijg je als cliënt, patiënt of werknemer een intensieve training van 5 à 6 dagen om oude acute prikkels weer terug te brengen in dit moderne leven. Met als resultaat: versterking van het immuunsysteem en vergroting van flexibiliteit. 

Het is een reis die je leven en gezondheid kan veranderen. Je gezondheid is een investering waard.

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Ga mee naar Morgins, Zwitserland, van 17 t/m 22 september. Meer informatie https://flexhealth.eu/hoe-hou-je-gezond-leven-vol/