Gezond gaan leven als medicijn

Wetenschappers artsen, kPNI therapeuten en Intermittent Living coaches®© pleiten voor veranderingen binnen de zorg en onze leefomgeving, zodat leefstijl aanpassingen minder moeite kosten en chronische ziekten te bestrijden zijn.

Dit wordt tot nu toe vaak van tafel geveegd met de opmerking: “Het lukt veel mensen niet om de leefstijlveranderingen vol te houden”. 

Waarom niet anders benaderen: HET LUKT VELEN WEL. Hoe meer mensen het aanpakken, hoe makkelijker het wordt voor iedereen. Wanneer je eenmaal de positieve effecten op je lichaam, je geest en je omgeving gaat ervaren, dan wil je niet anders meer. Volhouden is dan echt niet moeilijk.

Fit worden, fit zijn en fit blijven geeft je een uiterst gevoel van vrijheid en geluk. Wie wil dat niet?

Neem je gezondheid in eigen hand en help je werknemers ermee, maak een afspraak voor begeleiding en introductie van meer bewegen, gezonde maaltijden op het werk, meer balans tussen werkdruk en ontspanning voor grote positiviteit op de werkvloer, grotere productiviteit en belastbaarheid met behoud van sociaal leven, ten behoeven van verlaging van het ziekteverzuim.

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/01/03/ontzieken-gezond-gaan-leven-als-medicijn-a3985651

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug