Uitbreiding en samenwerking

Sinds 1 jaar, ben ik naast therapeutisch bezig in mijn praktijk, werkzaam met FlexHealth ter bevordering van preventieve geneeskunde.

Preventie gebaseerd op de huidige wetenschappelijke kennis binnen de klinische PsychoNeuroImmunologie (kPNI).

Met FlexHealth hebben wij aansluiting gevonden bij Van der Valk Vitaal, Amersfoort, waar wij vanaf januari 2020 een ruimte huren. Hun motto: gezond worden, gezond zijn en gezond blijven is ook het motto van FlexHealth. 

kPNI omvat ook al hun pijlers: fysiek, mentaal, coaching en voeding. Zo kan FlexHealth daar van grote ondersteuning zijn. We vinden bij Van der Valk facilitaire zaken, zoals goede ruimtes voor het verzorgen van een consult, coaching, workshop, fysieke training inclusief ademhaling, mindfulness, warmte / koude therapie, meerdaagse Intermittend Living®©

trainingen en reizen, mogelijkheden voor preventief medisch onderzoek inclusief bloedonderzoek en een nauwe samenwerking met diverse disciplines.

We werken op individuele basis en in groepsverband. Verder helpen wij bedrijven hun medewerkers fit en vitaal te houden, debasis voor een gezonde en succesvolle organisatie.

Deze nieuwsbrief is een aankondiging. De ontwikkelingen kunnen op de onderstaande sites gevolgd worden en voor vragen zijn we per mail bereikbaar: flexhealth@outlook.com

Tot ziens in Amersfoort of op locatie.

www.flexhealth.eu, www.centrumengelbrecht.nl

www.vandervalkvitaal.nlwww.intermittentliving.nu  

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan contact met ons op of laat een terugbel verzoek achter.

  • Op dit nummer bellen we je terug