Is het mogelijk om zonder medicijnen in 1 week je bloeddruk te verlagen en zelfs diabetes te verhelpen?

Terug van 5 dagen Intermittent living programma In Spanje, waar ik zulke mooie resultaten heb gezien, die moet ik gewoon met jullie delen!

Dag 1: nuchter urinetest, gewicht, bloeddruk, buikomvang meten en bloed prikken voor een  uitgebreid bloed onderzoek. Dit werd op de vijfde, laatste, dag herhaald. 

Urinestrip, gewicht en bloeddruk werd verder iedere dag ’s morgens nuchter en ’s avonds voor het slapen gaan gemonitord.

In het uitgebreide programma wordt aandacht besteed aan soort voeding, maaltijd frequentie, drinken, ademhaling en beweging. Met als bonus: het werken met “koude” en “warme” dagen, om de ene keer te zorgen voor extra koude prikkels en de andere keer voor extra warme prikkels.

Intermittent Living nodigt je lichaam uit om waar nodig te gaan herstellen en weer te gaan functioneren zoals het hoort!

Uit ervaring weet ik dat Intermittent Living een leven kan veranderen, zelfs een leven kan redden.

De resultaten in 1 week waren verbluffend!

Mensen die met diabetes type 2 aan het programma begonnen, zagen het al na 5 dagen opgelost. Huid problemen waren weg. Obese mensen happy met gewichtsverlies. Te hoge bloeddrukken verlaagd. Dag – nacht ritme hersteld. Verminderde spier- en gewrichtsklachten.

Enfin, ik kan nog wel even doorgaan, maar waar het om gaat is dat leefstijl verandering echt zin heeft.

Nieuwsgierig naar hoe met mij ging? Nou, ik ga door met mijn leefstijl. Ik heb versteld van mezelf gestaan in wat voor top conditie ik verkeer. Vijf jaar volg ik deze stijl al, het vroeg soms, zeker aan het begin, discipline, maar nu is het echt oogsten. Ik voel me vrij en gelukkig. 

Optimale gezondheid gun ik iedereen. 

Wil je ervaren wat intermittent living voor jou kan betekenen, geef je dan op voor het Intermittent Living programma.

Hierin ontdek je in 2 dagdelen hoe Intermittent Living voor jou kan werken.

Meer informatie en inschrijven vind je hier

Als gecertificeerd Intermittent Living coach help ik je goed op weg kan om Intermittent Living in jouw dagelijks leven te gaan toepassen binnen jouw eigen persoonlijke omstandigheden. Hierbij horen uiteraard ook al mijn adviezen vanuit de kPNI.

Link naar site (uitleg, plus inschrijvingsformulier)